Dajana Mikloš, Matea Jakopina, Ema Helena Vičar, Mihaela Tomljenović

U " Noble i Tempus baru " u Point centru u Zagrebu bili smo dio ekipe " Izbora lica godine " i " The best model of Zagreb 2022 " organizatorice Matee Jakopine ( Fashion Diva ). Organizatorice uz našu Mateu su bile i Nataša Moskva, te Darija Petrović. Voditelj Davor Garić, a glazbeni gost diva predivnog glasa Antonella Matis. Deset članova stručnog žirija odabralo je pobjednike po kategorijama, a natjecalo se deset divnih djevojaka i sedam mladića između 16 i 30 godina.

Prvi izlazak djevojke su imale u casual odjeći i prošetale su s kapama na glavi mladog brenda HOYAA DESIGN, prepoznatljiv po sloganu: " LIJEPA. SOFISTICIRANA. MODERNA. " Dečki su se također pokazali u casual izdanju. Drugi izlazak djevojke su nosile moje kreacije (Dajana Mikloš). Za svoje kreacije koristila sam reciklirane materijale, a ovoga puta naglasak je bio na perju koje je ove godine totalni hit. Naglasak bi stavila i na dizajnericu Mihaelu Tomljenović koju sam povela kao svoju partnericu a njezini modni dodaci savršeno su nadopunili moje haljine, također rađeni od  recikliranog materijala kako bi probudili brigu o okolišu. Mihaela je vrlo nadarena i vrlo skromna mlada zagrebačka dizajnerica i moja dugogodišnja prijateljica koja kaže kako sam je ja "otkrila", a sigurna sam da se svi ovdje slažu da imam "nos" za talente. Sljedeći izlazak djevojaka i mladića bio je u svečanim odijelima i haljinama butika FASHION DIVA. Butik smo već ranije predstavljali kao i vlasnice sestre Jakopina. Za frizure se pobrinuo frizerski salon Beauty by Jantar, neizostavna Ines Petrić, koju trenutno možete vidjeti u RTL-ovoj emisiji " Ljubav je na selu" , te moja osobna frizerka Sanja Rekanović, koja je ostavila sve svoje obaveze da bi se posvetila mojoj kosi.

POBJEDNICI :

Lice godine Zagreba:

Miss fotogeničnosti- TARA ZAHIJA

Druga pratilja: MANUELA OMIĆ

Prva pratilja: ANTONELA MEZNARIĆ

Lice godine: EMA HELENA VIČAR

Pobjednica je okrunjena dizajnerskom krunom Marije Zdilar, cvijeće " La Mia Arte" pobjednica je dobila i haljinu te mnogo ostalih poklona.

THE BEST MODEL ZAGREBA u ženskoj kategoriji:

Miss fotogeničnosti: MARIJA VUKAŠINA

Druga pratilja: MARI PEČAK

Prva pratilja: LARA PARADI

Best model: VALERIJA VLAH.

U MUŠKOJ KATEGORIJI:

Mister fotogeničnosti: MATTEO KULIŠ

Drugi pratitelj: JURICA HRŠAK

Prvipratitelj: MATEJ JARČEVIĆ

Best model: DOMINIK TVOREK.

U naslovnoj fotki smo prvo Ja onda Matea Jakopina, pa missica Ema Helena Vičar i na 4toj slici Mihaela Tomljenović

Pobjednik je na poklon dobio sliku " Runway" poznate zagrebačke slikarice Sonje Marijanović.

Za kraj tvrtka Exclusive Events pripremila je iznenađenje, champagne šou, oni su ujedno i prva tvrtka na području Hrvatske koja je uvela šampanjac fontane šou.

Čestitamo svim pobjednicima, Matea se zahvaljuje svim sponzorima kao i Marinu Ljubiću i Ivanu Ljubiću koji su uz ostale  bili u žiriju, a ja koristim priliku da se zahvalim svom društvu koje mi je bilo velika podrška.

Event je imao humanitarni karakter jer su organizatorice ispunile želju djevojci iz udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjem grada Zagreba, KLUB VJEVERICA.

Vidimo se ponovo u Zagrebu na nekom novom eventu.