Scrunchie, platnena gumica 90-ih, ponovo je poželjni modni dodatak. Poznato je da je zavladala ovo ljeto, modnim pistama i ulicama, a kako stvari stoje, zadržati će se i u hladnijim danima.

Mnoge modne kuće izbacile su svoje gumice, a izrađuju ih i naše kreativke, koje ih prezentiraju na društvenim mrežama. @raskosnamasna i @unikatnamodarenata samo su neke od njih.

Vrlo ju je lako i sam izraditi. Svaki materijal je pogodan za nju, dokazala sam to i sama izradivši svoje od traperica. Pravila nema ni u boji ni veličini, premda su velike zanimljivije. Ja vam za hladne dane predlažem životinjske uzorke i nešto zagasitije nijanse.

Osim popularnih gumica moram spomenuti i turbane i trake za kosu, a ove godine u tu svrhu, biram boju starog zlata. Moda je 90-ih bila osebujna, živopisna i mnogima od nas mnogo draga, zbog toga me ovaj trend osobno raduje. A vas?

Moda je također ponovo pokazala da se uzastopno vraća i da je jako pametno najdraže stvari sačuvati u bakinoj škrinji. Otresite prašinu sa scrunchie gumica ili budite kreativni i napravite nove, još zanimljivije i osebujnije. Budite kreativni!