Danas se družimo s Natašom Đurić, Ahmedom Sejfićem i Ramizom Selakom, a povod našeg druženja je taj što sam jako znatiželjna saznati kako se naši pjevači snalaze u svojim svirkama, koje meni s mjesta publike izgledaju vrlo zahtjevno.

Nataša, dame imaju prednost. Kada bi opisala svoj nastup kojim bi to tekstom bilo? Kolika je u svemu uloga samopouzdanja važna za ovaj posao?

Samopouzdanje se gradi  sa čvrstim ubjeđenjem da ne trebate biti niko drugi, već vi, autentični i svoji. Od malena imam višak energije, vremenom je i dobio svoj smisao. Na mojim žurkama se žestoko đuska. Obožavam to što je prva reakcija ljudi uglavnom čuđenje. Ja ovako plus size u uskom izdanju, a još uz to pomalo luđačke energije, ali kroz pola sata ili sat se već svi otkače jednako ili više od mene same. To je moja misija, da vam iz dana u dan pokazujem kroz svoje ponašanje kako je sjajno biti svoj i ne plašiti se istaknuti u masi.

Ahmede, kako se snalaziš u gužvama svojih nastupa? Ima li treme? Nastupaš mnogo i izvan zemlje, ipak taj tempo nije lako ni izdržati. 

Ništa puno treme, samo da prevlada prvobitni vid treme, što i nije toliko trema, koliko moje razmišljanje kako će nastup da završi. Kada se krene sa nastupom, sve ide kako treba i sve kockice se slože na svoje mjesto, samo bez nekih prevelikih misli u glavi. Sve na kraju bude bolje nego što sam i zamislio. Ne može se nastup isplanirati, jer nekada ne ide sve po planu, nekada su nužne izmjene, ali se vodim rečenicom da kad radiš ono što voliš ne radiš niti jedan dan svog života.

Što bi se reklo, šećer na kraju, Ramiz Selak. Ramize, kako izgleda tvoj nastup?

Pa evo ovako, ja svaki svoj nastup uživo jedva dočekam. Ja se osjećam fenomenalno, sav se dajem u to i to publika osjeća. Na nastupu krećem sa nekom laganijom muzikom za dušu, a ubrzo nakon toga zagrijavam atmosferu. U momentu kad su svi na nogama, tada ja postanem dio svoje publike i to je jednostavno najljepši dio ovog posla. Hvala mojoj publici.

Hvala tebi Ramize, Ahmede i Nataša, i dalje ćemo uživati u svemu novom što nam donosite. Neka moja vodilja je upravo ta da je uz pjesmu sve ljepše.