Ove jeseni odlučila sam učiniti dostupnim, i za naše djevojke, ovaj svjetski trend. Riječ je o trapericama s biserima koje su u svijetu uveliko popularne. Znam da se često ponavljam s izjavom da bi se ljudi s naših prostora po pitanju mode trebali više ohrabriti i osloboditi straha od tuđih kritika. Sigurno ću vam ju ponoviti još koji put. Onog trena kada sam se oslobodila bilo kakvog straha što će tko reći za moj stil, počela sam mnogo više uživati i u modi i u samom životu.

Uvijek savjetujem da proizvode i sami napravite i ako vam se sviđaju traperice sa slike, dovoljne su vam traperice i desetak metara bisera na traci. Biseri koji su kao elegancija totalni kontrast urbanom traperu zajedno s njim tvore savršenu cijelinu.

Pišite nam u komentarima da li bi ih nosili i što o njima mislite? Ne zaboravite zapratiti moj Instagram: @design_dajanamiklos na kojem svakodnevno možete očekivati novitete. Prođite kroz našu malu galeriju slika gdje osim mene možete vidjeti i predivnu fitness trenericu Anu koja je vrlo vješto i hrabro predstavila ovaj ekstravagantni trend.

Što bi još od bisera voljeli vidjeti ove jeseni?