occupySB2Kad ne bi bilo nikakve druge koristi od upravo završenih izbora, osim recepta Dragana Dade Jelića kako zaustaviti zagađenje u Slavonskom Brodu i okolici, isplatilo bi se. PR naše najveće stranke je ispravno prepoznao kako u Brodu ima posla s maloumnim građanima, pa im je u tom stilu i pokazao kako će budući gradonačelnik riješiti taj problemčić. Usput to je i poruka totalno nesposobnoj ‘Građanskoj inicijativi za čisti zrak u Slavonskom Brodu’ koja se s tim problemom nateže već godinama bez ikakvih rezultata.

Čudi dodatno, kako u nedavnoj akciji  „U ime obitelji“, po rukopisu čini se ista PR-agencija, nije građanima ponudila cjelovitiju definiciju braka: zajednica muškarca, žene i rode. Takvim bi potezom odmah riješili i problem zdravstvenog odgoja. Bar u dijelu gdje se govori o reprodukciji.

Nadam se kako budući investitori i podnositelji zahtjeva za EU projekte, koji budu dolazili u županijsku tvrtku CTR, neće zbog ovakvih bedastoća izgubiti povjerenje u njena sposobnog direktora te neće pomisliti kako se radi samo o još jednom opsjenaru. Dado, Dado, zar vam je trebala ovakva blamaža kao inženjeru i navodno ozbiljnom poslovnom čovjeku?

Kako to obično biva, Jeliću i njegovim PR-ovcima koji su totalno podcijenili našu inteligenciju brzo se „osvetio“ jedan od "naivnih" građana na webu „Lokalni izbori“.

jelic
from sb underground