Proveli smo desetljeća pripremajući se za ponovnu borbu u Drugom svjetskom ratu i nagomilali smo skupe borbene zrakoplove, manjkave tenkove, glomazne borbene brodove i zastarjele nosače zrakoplova, koji sada hrđaju u tišini. No, sljedeći svjetski rat i što je kritičnije, sljedeći građanski rat, oblikuje se tako da će biti bitno drugačiji po prirodi, ako ne i po motivaciji.

Rat je već počeo. Težnja za implementacijom 5G mikrovalnog elektroničkog emitiranja diljem Sjedinjenih Američkih Država i diljem svijeta, kao nastavak pokretanja cjepiva protiv COVID-19 koja sadrže nano-uređaje i toksični grafen oksid, koji reagira na električnu energiju, pokazatelj je da mi uskoro će ući u sljedeću fazu ovog rata. Sukob u Ukrajini, stvaran ili izmišljen, neznatan je u usporedbi s 5G ratom.

Kad kažem da je to rat za ropstvo, kao što je bio građanski rat od 1861. do 1865., usporedba ima smisla.

Pedesetih godina 19. stoljeća u Americi se širi ropstvo, jačaju prava robovlasnika nad odbjeglim robovima, a prava Amerikanaca opadaju. Aristokracija Juga, s financijama sa Sjevera, poduzela je korake kako bi sve obične ljude bez zemlje na Jugu, crne ili bijele, pretvorila u robove pred zakonom. Abolicionist William Lloyd Garrison osudio je ovu katastrofu, kao što bi sigurno osudio mRNK cjepiva i neregulirano 5G zračenje. On je ovako napao one koji su šutjeli o ropstvu:

”Oni koji žele da budem nijem na temu ropstva, osim ako ne otvorim usta u njegovu obranu, traže od mene da lažem svoje profesije, da degradiram svoju muškost i da okaljam svoju dušu. Neću biti lažljivac, pokvarenjak niti licemjer, kako bih udovoljio bilo kojoj stranci, bilo kojoj sekti, kako bih izbjegao bilo kakav progon ili opasnost, radi čuvanja bilo čijeg interesa, bilo koje institucije ili radi promocije bilo kojeg cilja. Uvjerite me da jedan čovjek drugog čovjeka s pravom može učiniti svojim robom i ja više neću potpisati Deklaraciju neovisnosti. Uvjerite me da sloboda nije neotuđivo pravo rođenja svakog ljudskog bića, bez obzira na boju kože ili podneblje i ja ću predati taj instrument vatri koja proždire. Ne znam kako mogu zagovarati slobodu i ropstvo zajedno”.

Ponovno doživljavamo ovakve trenutke, kada iako se u medijima promovira sloboda, zapravo se događa ropstvo. Evo i kako:

  • Putem lažnih mRNK cjepiva, koja uništavaju tijela.
  • Putem napada na tijelo i um čovjeka putem 5G tehnologije.
  • Kroz degradirani obrazovni i medijski sadržaj kojim nas truju.

Sve ovo osmišljeno je kako bi od nas učinilo robove, barem one koji prežive.

U srži poriva za novim ropstvom, kao odgovor na lažne bogove financija, leži cinično proširenje metoda za proizvodnju mesa na tvorničkim farmama na upravljanje ljudima. Uništavanje genetskog koda krava i svinja, koje ih je učinilo bespomoćnim GMO-om, se ponavlja upravo sada dok se naši građani cijepljenjem pretvaraju u GMO.

Identifikacija i praćenje krava i svinja pomoću QR kodova uskoro će postati univerzalna stvarnost za sve nas. Hranjenje krava i svinja otpadom punim kemikalija identično je hranjenju naših građana prerađenom hranom nakrcanom kemikalijama, koju proizvode multinacionalne korporacije. Beskrajno ubrizgavanje hormona rasta, stimulansa i niza takozvanih ”cjepiva” kravama i svinjama model je za ono što čine i što žele nastaviti činiti i nama. Krave i svinje danas su gore od robe. Oni su kao muhe bezobzirnim tehnokratima i bio-fašistima, koji ih ubijaju za njihov sport. Te krave i svinje su naše vođe. Oni nam pokazuju put u turobnu budućnost koja nas čeka.

Proces pretvaranja u robove može se podijeliti u četiri koraka.

Prvi korak je rušenje ustavnih prava i stvaranje metastazirane korporativno-vladine administrativne strukture, koja nikome nije odgovorna i koja kreira svu dugoročnu politiku kao odgovor na zahtjeve super-bogatih, multinacionalnih investicijskih banaka i IT monopola poput Facebooka, Amazona i Googlea (Alphabet). Ovo užasno silovanje demokracije traje već dugo. Savezne rezerve i Ministarstvo financija bili su potpuno vanjski za globalne financije već počevši od Clintonovih godina.

Drugi korak je uništenje lokalnog gospodarstva, tako da građani više ne mogu proizvoditi ništa za sebe i hranu, nego da usluge i sve proizvode moraju dobivati od multinacionalnih korporacija. Istodobno, posao mogu pronaći samo u organizacijama koje izravno ili neizravno vode takve multinacionalne korporacije.

Ovaj korak prema ekonomskom ropstvu, iako golim okom nevidljiv, iz temelja je izmijenio strukturu društva kroz koncentraciju bogatstva i gubitak neovisnog razmišljanja među građanima, i to do stupnja koji nije lako preokrenuti.

Pojavila se klasa milijardera, poput predratnih južnjačkih plantažera, koja ostatak čovječanstva tretira kao svoje robove. Treći korak je uništavanje tjelesne autonomije kroz prisilna cijepljenja i profitnu korporativnu medicinu. Možemo pratiti podrijetlo ove grozote do Johna D. Rockefellera koji je kupio liječnike i medicinske škole prije točno stotinu godina, ali proces propadanja se eksponencijalno ubrzao. Korporativna država je kriomice postavila temelje za polaganje prava, putem lažne pandemije, na vlasništvo nad tijelima svih građana.

Dio ove kampanje je i bombardiranje građana televizijskim reklamama, za koje građani nemaju izbora nego gledati, a koje potiču na nepromišljenu upotrebu farmaceutskih proizvoda, koji su štetni za organizam.

Četvrti korak je uništenje duhovne autonomije i intelektualne slobode. Milijarderi su se odlučili stvoriti novu klasu trans-ljudi. Trans-ljudi su robovi koji ovise o umjetnoj inteligenciji, koji imaju nano-uređaje u krvi i mozgu i svedeni su na pasivne kupce, čije im želje diktiraju korporacije. Ova četiri koraka će cijelu populaciju pretvoriti u fizičko, ekonomsko, duhovno i intelektualno roblje, a da velika većina uopće nije sposobna razumjeti što se događa.

Nema znakova smislenog protivljenja provođenju cjepiva i ilegalnom zračenju građana 5G.

Moramo se vratiti na onu hrabru odluku Johna Browna i njegovih sljedbenika. Mi se također moramo suprotstaviti tajnom i tihom ratu, koji je usmjeren na porobljavanje i uništavanje čovječanstva, poput onog koji se u Harper’s Ferryju 16. listopada 1859. Nemojte se zavaravati da se zločinački napad na građane, u ovim razmjerima, mogu zaustaviti donošenjem nekoliko zakona ili objavom nekoliko objava na društvenim mrežama. Početak C-Band 5G usluge od strane AT&T-a i Verizona zakazan je za ovaj mjesec, siječanj 2022., u Sjedinjenim Državama, mjesec koji će u povijest ući kao sramotan.

Bidenova administracija zagovarala je ovo na svim razinama, kako bi se odužila svojim pristašama u visokoj tehnologiji, medijima i globalnim financijama.

Tisuće medicinskih i znanstvenih studija potvrdilo je nepobitnim dokazima da su visoke razine EMF-a (električnih i magnetskih polja) opasne. Više tisuća znanstvenika potpisalo je peticiju kojom se poziva na trenutno zaustavljanje implementacije 5G tehnologije. Loš utjecaj 5G-a na navigaciju u zrakoplovima također je dokazana činjenica.

Lažna pandemija usporila je vaš poštanski servis i onemogućila odlazak liječniku, dok je izgradnja 5G infrastrukture ubrzana.

Cjepiva, 5G i drugi planovi za kontrolu SAD-a, kao i cijelog svijeta te okretanje nacija jednih protiv drugih dio su “Velikog resetiranja” ili “Četvrte industrijske revolucije”.

Ovaj plan vrijedan više trilijuna dolara, kojeg promiče Svjetski ekonomski forum, pokušaj je povezivanja svih s mrežom, svidjelo se to nama ili ne. Tako bi se omogućilo onima koji kontroliraju tehnologiju posjedovanje potpune kontrole nad proizvodnjom roba i usluga, proizvodnjom hrane, prodajom, javnošću usluga, prijevozom, financijama i obrazovanjem. Nije slučajno što se ovaj plan forsira upravo u trenutku kada se cjepiva i 5G koriste, kako bi se uništila sposobnost otpora.

Oko 10.000 recenziranih kliničkih studija opisuje molekularno oštećenje ili oštećenje DNK, što je posljedica izlaganja 5G i povezuje to oštećenje s degradacijom stanične funkcije i funkcije organa. Utjecaj 5G na mozak je najočitiji. Funkcionalnost mozga mijenja se izlaganjem, što rezultira gubitkom pamćenja i koncentracije, pojavom depresije i drugih dugotrajnih psihijatrijskih stanja.

Bolesti koje se mogu povezati izravno s 5G zračenjem uključuju nisku plodnost, rak, Alzheimerovu, Parkinsonovu bolest, moždane udare, srčane udare i autizam.

Brojne studije, koje su korporativni mediji odbacili ili ignorirali, pokazuju da su cjepiva protiv COVID-19 namijenjena pripremi tijela građana za kontrolu putem ovih moćnih 5G platformi za zračenje, sustava emitiranja čiji se intenzitet može povećati bez znanja građana. Cjepiva koja su objavili Moderna, Pfizer, Johnson i Johnson i drugi sadrže nano-uređaje i materijale osjetljive na električnu energiju namijenjene stvaranju izravne veze između 5G emitiranja i funkcionalnosti tijela.

Nano-usmjerivači, nano-antene i što je najvažnije toksin grafen oksid pronađeni su u ovim tekućinama. Nano-uređaji i mikro-točke koji mogu djelovati u krvotoku i cirkulirati kroz tijelo do mozga nisu nikakva fantazija ni teorija urote. Istraživački institut DARPA Ministarstva obrane proveo je brojne projekte u ovom području, od kojih su mnogi klasificirani, ali neki su dostupni.

Ti se uređaji mogu aktivirati 5G zračenjem dok ulaze u živčani sustav, čime se omogućuje manipulacija osjećajima, razmišljanjem i djelovanjem građana putem vanjske stimulacije.

Grafen oksid privlači električna aktivnost i stoga gravitira kralježnici, mozgu i srcu: organima koji oslobađaju najveće količine elektriciteta. Već smo svjedočili posljedičnim srčanim udarima i iznenadnim smrtima športaša zbog cjepiva koja sadrže grafen oksid.

Kombinacija cjepiva koja sadrže nanostrukture s intenziviranjem 5G emitiranja otvorit će sljedeću fazu ovog rata. Možda ćete moći izbjeći cijepljenje ako imate novca ili ako možete raditi kod kuće. Ali nitko tko je u interakciji s društvom neće izbjeći opasnosti 5G.

Prvo moramo prepoznati strašnu situaciju i okončati psihologiju poricanja i ometanja. Prvo moramo priznati da živimo pod potpunom diktaturom koja svoje bodeže i buzdovane zamaskira zamkama demokratskog procesa oko minornih pitanja.

To se događa kada građani nemarno vjeruju predsjednicima i zakonodavcima, čije kampanje financiraju telekomunikacijski divovi i tirani iz Silicijske doline i sluša medijsko carstvo, kojim vladaju serijski lažljivci, koji vode kampanje dezinformacija za privatne interese.

Također moramo duboko razmisliti o tome kako možemo stvoriti institucije koje će zamijeniti ove korumpirane kriminalne sindikate koji nas vode na klanje. Taj proces nije stvar izbora, ili donošenja zakona, ili sudskog tumačenja zakona, pa čak ni objavljivanja kritičkih članaka u novinama. Za to je već daleko prekasno.

Moramo poduzeti revolucionarnu transformaciju, dok u isto vrijeme ostajemo odani Ustavu i našim moralnim načelima.

Bit će to izuzetno težak bolan proces. Ali u ovom trenutku nemamo izbora.

Autor: Emanuel Pastreich