Gledam te balkanske lopine na položajima. Što je gore, oni zadovoljniji, criminal mind, psihopati. Tako su počeli općom pljačkom i klanjem, ratom, da uspostave banana države u kojima pljačkaju po zakonu. Krimosi i sajkovi, dokazali su teoriju da su balkanjerosi primitivna stoka, pa gle ih kad idu kojim slučajem van, pa to se ne zna ni ponašati po protokolu, niti jedan strani jezik ne znaju, jedva čeka da se vrati u svoju jazbinu u kojoj je car, u kojoj mu ne treba obrazovanje i u kojoj dere i pljačka po svome.


Hebo te led, mene stid krimosa i psihopata, pa da ti dođe u mraku, svisneš od straha, a ovdje ti dolazi po danu, iskače iz paštete i TV-a, s haračem kojeg parazit "tv pristojbom" zove a za koju dobiješ glupog parazita na ekranu, smisao života malog krimosa, sisati i biti u fokusu, drpaju ko blesavi. Dolazi mi glupi tip na vrata da je umro predstavnik zgrade i da ako novi izabrani predstavnik zgrade isto umre, da potpišem da želim dva predstavnika zgrade, njega, i da mu to potpišem jer on bez potpisa ne može sisati lovu koju plaćam za održavanje. Ja mu to ne potpišem, neću, koji će mi k. dva glupa parazita na tridesetogodišnjem nametu s kojim zgrada nikad nije krečena, samo je jednom otirač promijenjen pred ulaznim vratima, a dala sam preko 50 000 kuna haračlijama i pizdunima, i šta se dešava, tip je ipak predstavnik, sisa mi lovu i ne radi ništa, sad imamo dva predstavnika i glavnog sisača kojeg nikad nisam vidjela, lovu daješ, oni sisaju.


Kad ne platiš, samo ide opomena pred ovrhu, zovem parazite, da riješe kvar, ovog parazita koji mora biti ako ova dva parazita umru, stari, plaćam te, riješi to, veli mi parazit gdje je predstavnik stubišta. Molim?!, pa stubište je prazno, svi su iselili, koji k. pričaš, idiotu, jedan "održavač" sa svojom ekipom, dva parazita za kontakt, i pita me da gdje je predstavnik stubišta, ludilo, parazitska tragikomedija, tri idiota i operativna administracija ti sisaju lovu pod prijetnjom ovrhe i deložiranja, a kvar ostaje, ili moraš platiti popravak, u privatnom pothvatu 🤣


Sad znam zašto se zovu banana države, majmun te opljačka do gole kože i dobiješ bananu 😆, u informatičkoj eri, kad općim s Australijancem s jednim klikom, da bi parazitu kojeg plaćam za održavanje zgrade prostorno samo kilometar udaljenom prenio neku poruku, treba ti predstavnik stubišta, dva parazita za prenošenje poruka, ako jedan umre, a kvar ostaje neriješen, po pitanju merituma ništ se ne dešava, bitno je da ti parazit digne lovu i da te pljačka doživotno, jedino kad svaki mjesec plaćaš internetski parazitu harač, možeš lijepo napisati svrhu doznale - ZA ODRŽAVANJE PARAZITOVA!!!!!!!!!!!! 🤣


Neću više pisati za održavanje zgrade, pričuva, "pristojba" i te parazitske pizdarije na mjesečne uplatnice parazitova, pisat ću stvarnu svrhu harača - "za održavanje parazitova"


facebook