Organizator kaosa je defitivno dobio bitku. Toga je svjestan i sada ulazi u fazu perverzije gdje rulju informativnim manipulacijama želi psihički i fizički dokrajčiti. Otpora nema. Većina je hipnotizirana i nesvjesno ide ka svom samouništenju. Nešto slično još nije viđeno u povijesti.


Podnaslovi prikažiUstajemo jutros i čitamo vijesti mainstram medija. Sve što agencije zamisle, ruski predsjednik Vladimir Putin ispunjava. Mediji upozore na ubojstva, sutradan ruske snage pokolju Ukrajince, te leševe razbacaju po ulicama. Ostave ih mjesec dana ležati i čekaju zapadne kamermane.

Organizator kaosa preko medija poželi mobilni krematorij u kojem Rusi spaljuju mrtve ukrajinske civile, ruski predsjednik Vladimir Putin poslušno pošalje mobilne krematorije i fotografjie istih, stranim agencijama.

Na red dolaze silovanja, pljačkanja i pazite sada, korištenje kemijskog oružja.

“Čuli smo za ekstremno zabrinjavajuće izvještaje iz Ukrajine koji se odnose na rusko korištenje kemijskog oružja. Budu li potvrđeni, radit će se o ogromnom kršenju međunarodnog prava i novim dokazima da su Putin i Rusija spremni na apsolutno kršenje svake vrijednosti i svakoga pravila utemeljenog na globalnom poretku, koji nas je tako dobro služio desetljećima”, rekla je australska šefica diplomacije Marise Payne, države koja je svojim građanima nametnula neviđene mjere zbog nekoliko slučajeva “prehlade”. Države koja je u povijesti masakrirala autohtono stanovništvo, te ovu zemlju naselila europskim stanovništvom.

Naravno, javili su se Pentagon i Velika Britanija


Glasnogovornik Pentagona John Kirby komentirao je izvještaje o korištenju kemijskog oružja u Mariupolju.

“Svjesni smo izvještaja s društvenih medija gdje se govori kako su ruske snage koristile kemijsko oružje u Mariupolju. Trenutno ih ne možemo potvrditi, nastavljamo pozorno pratiti situaciju”, rekao je glasnogovornik Pentagona John Kirby.

“Ako su ti izvještaji točni, to je jako zabrinjavajuće i održava ono što smo govorili o ruskom potencijalu korištenja raznih agenata za kontrolu rulje, što uključuje suzavac pomiješan s kemikalijama”, nastavlja Kirby, glasnogovornik države koja besprekidno ratuje već stoljećima, a o otrovnim agensima korištenim u Vijetnamu i bačenim bombama u Japanu, razorenom Iraku i Siriji nema potrebe ni govoriti. Ova zemlja je odavno ogrezla u najvećem ratnom zločinu.

Izvještaje je komentirala i britanska ministrica vanjskih poslova Liz Truss, koja je na Twitteru napisala: “Žurno radimo s partnerima na provjeri tih izvješća. Svako korištenje takvih oružja značilo bi bešćutnu eskalaciju konflikta i da je za to odgovoran Putin i njegov režim”.

Vidjeli ste što pišu Anglosaksonci, koje slijepo prate poslušni europski praznoglavci i oportunisti. Sile zla Amerika, Velika Britanija i Australija se vjerojatno smiju i u sebi govore “Doista imamo posla s budalama. Možemo raditi što god želimo jer je to ipak rulja”.

O navodnom ludilu Vladimira Putina i Rusije


Racionalna i logična osoba će stati i zamisliti se. Logički će propitati izjave organizatora kaosa, medija i djelovanje ruskih trupa na teritoriju Ukrajine.

Pitat će se kako je moguće da jedan dojučer mudri i racionalni predsjednik Rusije preko noći postaje “mesar”, “ubojica” i “luđak”.

Kako je moguće da sve dojučerašnje teorije zavjere postaju naša realnost – od zdravstvene putovnice, nikad viđene karantene na globalnoj razini, pa do laboratorija u kojima se stvaraju otrovni patogeni s ciljem da se zaraze slavenske zemlje i ljudi?

Kako reče jedan čitatelj portala Logično, čekamo da se još pojave “ljudi reptili” i da završimo priču o teorijama zavjere. 🙂

Zaključak je jednostavan


Na jednoj strani imamo sociopate bez empatije, a s druge strane rulju bez mozga. Nikakve revolucije tu ne pomažu. Organizator kaosa je uz pomoć psihologije i tehnologije, konačno pronašao Ahilovu petu rulje na globalnoj razini. Pametni se povlače, a budale isplivavaju, spremni na tuđe i svoje žrtvovanje.

Nikada nismo gubili nadu niti smo bili pesimisti. Spoznati i težiti istini, nema alternative. Treba biti svjestan da rulja nikada neće biti na pravoj strani. Pojedinac, dio rulje, je najveća žrtva, spreman uništiti sebe i svoje. Izmanipuliran i hipnotiziran i dalje misli da se nalazi na pravoj strani. Tužno za vidjeti. Na opijenu rulju ne treba računati.

Mnogi su pali na ovom ispitu. Neki strastveni borci koji su shvatili korona manipulaciju, danas su ipak postali predvodnici u ostvarenju globalnog sna sociopata.

Potrebno je okupiti se i razgovarati. Raskrinkavati svaku manipulaciju i privući logične i racionalne osobe. Ekstremne galamdžije odbaciti jer se radi o najgorim dijelom rulje koji uzrokuju nagore zločine kada sukobi krenu.

Naš najveći neprijatelj nije organizator kaosa. Čak ni hipnotizirana rulja nije naš najveći neprijatelj. Naš najveći neprijatelj smo mi sami sebi. Sve kreće od pojedinca i sve završava s pojedincem. Svatko od nas ima svoje mane i kvalitete. Mislimo na ono što nas veže, a odbacimo ono što nas sukobljava i razdvaja, a čime nas filuju organizatori kaosa i ekstremne galamdžije, pripadnici rulje.

Novi globalni sustav se temelji na laži i zlu. Svaka vijest mainstream medija je obična laž koju logična osoba raskrinka u pet minuta. Rulja to ne razumije, niti će ikada razumjeti. Okrenimo se sebi, obitelji i svojim susjedima. Vrijeme koje dolazi bit će veliko iskušenje. Samo će najjači ostati i opstati. Na našu žalost, rulja će kao i uvijek do sada nastradati.

logično