Putin je nazvao Zapad „Imperijom Laži“. Stvarno bolji opis ne mogu smisliti. Nama se konstantno serviraju laži, apsolutno sve što nam vladajući govore i što mainstream mediji pišu su laži. To već prelazi svaku granicu, i postaje neizdrživo, živjeti tako svaki dan, konstantno okružen lažima.

 
Za početak evo izjava čovjeka koji je bio direktor CIA-a većim dijelom osamdesetih (1981-1987). On je famozno na prvom sastanku šefova rekao da će njihov cilj biti ostvaren kad sve što javnost vjeruje bude laž. Sad zamislite kakav je to mentalni sklop, i koja je prava svrha obavještajnih službi.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 1

Laži koje nam serviraju je nemoguće nabrojati, pa se stoga ograničimo samo na ove današnje. Navesti ću samo one kojima smo trenutno izloženi i koji formiraju trenutnu percepciju svijeta većine ljudi.

INFLACIJA

Za inflaciju su „stručnjaci“ prvo govorili da je neće biti, onda da je tranzitorna (privremena) a sada govore da je za nju kriva korona i Putin. A istina je da su krivci isključivo manipulatori na vlasti. Zaustavili su i uništili ekonomsku aktivnost besmislenim lockdownima, a istovremeno naštampali apsolutno zapanjujuće količine novca. Da bolje shvatite o kakvim razmjerima štampanja novca se radi, dobro pogledajte ovaj graf, to je količina novca u optjecaju (dolari i euri):

 

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 2

Ovo je period od 1982 do 2021. Pogledajte rast količine američkih dolara u optjecaju 2021. Oni su za svaki dolar koji postoji naštampali dva nova, u samo jednoj godini. I to dok je ekonomija u lockdownu. To je potpuno suludo! Ali nije ako znaš koji im je cilj, jer ako netko želi namjerno stvoriti katastrofalnu inflaciju, to je upravo ono što treba učiniti.

Kad sam prvi put vidio taj graf, prije više od godinu dana, znao sam što slijedi. A bojim se da smo tek na početku inflacije i da će cijene brutalno rasti i dalje. A cijene benzina kojima se posebno manipulira, vjerujem da bi se mogle poduplati u idućih godinu dana.

SANKCIJE RUSIJI

I sad nakon besmislenih lockdowna i štampanja novca, što sad rade kako bi oporavili ekonomiju? Sada uvode sankcije Rusiji. Dakle EU uvodi sankcije najvećoj zemlji na svijetu iz koje dobiva skoro sve, i hranu, i energente, i metale potrebne u industriji. A alternativnih izvora nema. To je potpuno ludilo, ekonomsko samoubojstvo, i Europski čelnici zaslužuju zatvor za taj zločin koji čine nad vlastitim narodima. Svi osim mađarskog premijera Orbana, koji jedini osuđuje takvu samoubilačku politiku, zato ga mediji toliko i pljuvaju.

EU je uvela sankcije Rusiji, pod izgovorom da će to naštetiti Rusiji i prisiliti ju da obustavi rat u Ukrajini. Tvrdili su da će uništiti Rusku ekonomiju i valutu. Joe Biden je u svom govoru o stanju nacije rekao kako će „turn the Ruble into rubble“ tj. da će rublju pretvoriti u ruševinu.

A znate koja je istina? Rublja je danas jača nego ikada. Pogledajte graf rublje prema euru u zadnjih 12 mjeseci. Ona sad vrijedi 0.016 eura, dok je prije rata vrijedila 0.011 – 0.012. Od početka rata ojačala je skoro nevjerojatnih 50% u odnosu na Euro (!)

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 3

 

Probajte si situaciju dočarati na ovaj način: zamislite da živite na nekom malom hrvatskom otoku na kojem postoji samo jedan dućan sa benzinskom pumpom. I tamo kupujete sve, hranu, benzin, robu, dijelove za auto, alate itd. I sada se vi posvađate sa vlasnikom tog dućana i uvedete mu sankcije tako da više ne kupujete kod njega. I sad vaša obitelj ostaje bez hrane, auto bez benzina, nemate motike za kopati, nema rezervnih dijelova za strojeve. A on će svoju robu bez problema prodati drugima ili tebi preko posrednika. Znači tako nešto može napraviti samo totalni idiot. Upravo to se dešava u EU.

ENERGETSKA KRIZA

Još jedna velika laž koju nam na Zapadu serviraju je da je Rusija kriva za energetsku krizu i skupu naftu, ali istina je da se sve ovo moglo predvidjeti, ja sam u svojem tekstu 2 mjeseca prije rata u Ukrajini najavio energetsku krizu i napisao:

„Ne znamo točno što će iskoristiti kao opravdanje, možda neki hakerski napad, možda će energije jednostavno „nestati“ jer trenutno diljem EU masovno gase elektrane, kako bi tobože prešli na zelenu energiju. Sve su to laži, ali moramo biti spremni na njih.“

 

Dakle, plan je bio poznat, ali opravdanje nije. I što se sad dešava? Tankeri iz Rusije se prekrcavaju u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Indoneziji, Kini, i sličnim zemljama i onda se pod drukčijom deklaracijom prodaju u EU. Preprodavači zarađuju, a mi kao rezultat imamo skupo gorivo na pumpama.

Pogledajte koliko je porastao izvoz Ruske nafte u Indiju i Kinu (izvor: Financial Times)

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 4

Što mislite zašto je Indija povećala kupnju Ruske nafte za 10 puta? Što će im toliko? Pa jasno je da oni tu isti naftu prodaju Europi i Americi! I pritom zarađuju! A Kinezi rade istu stvar.

Rusija je od početka rata poduplala profite od nafte koji sada iznose 62 milijarde Eura dok su prije rata iznosile oko 35 milijarde. A tko to plaća? Mi, svaki puta kada natankamo gorivo na pumpi. Svaki put kad napunite rezervoar u autu, vi indirektno financirate Rusiju, Indiju i Kinu. Ali to vam vaši političari nisu rekli, jel tako?

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 5

 

 

I sad je Europa prisiljena uvoziti skupu naftu iz Amerike i njihov LNG plin tankerima. A zamislite slučajnosti, upravo je nekidan došlo do misteriozne eksplozije u najvećem američkom LNG terminalu u Texasu, koji će biti van funkcija najmanje 3 tjedna, što će naravno dodatno podignuti cijenu plina i pogoršati Europsku energetsku krizu. (Link)

U Americi cijena benzina na pumpama još više raste, u Kaliforniji je narasla više nego duplo, od 2.5 dolara po galonu do 6 dolara. Za to naravno krive Rusiju ali istina je da je to posljedica Bidenove administracije i njihovog uništenja energetskog sektora. Amerika nas se manje tiče, ali koga zanima istražite Keystone pipeline, veliki projekt naftovoda iz Kanade, vrijedan 8 milijardi dolara, kojeg je Biden otkazao, naravno pod izgovorom brige za klimatske promjene.

 

Cijela ta priča oko nafte je jedna ogromna laž, čak i to da se radi o „fosilnim gorivima“ i da nafta dolazi od mrtvih dinosaura. Da, i to je laž. I smiješno je da mi i dalje koristimo tehnologiju benzinskog motora koji je otkriven 1860 godine. Postoje brojne naprednije tehnologije koje se desetljećima zataškavaju, i znanstvenici koji su ubijani zbog tih otkrića. Ali to nam nije tema.

KLIMATSKE PROMJENE

Još jedna priča kojom nas šopaju je navodno globalno zatopljenje koje je popularizirao Al Gore koji je početkom 2000-ih tvrdio da će na Arktiku potpuno nestati leda do 2013 godine. Ne samo da ga nije nestalo, nego su 2015 godine zabilježene rekordne količine ikad. Nakon toga Al Gore je nestao sa scene a „globalno zatopljenje“ su preimenovali u „klimatske promjene“. Pod taj termin mogu sve progurati; ekstremnu vrućinu, ekstremnu hladnoću, sušu, poplavu, pojavu skakavaca itd.

A sjećate li se ozonskih rupa kojima su nas plašili tamo negdje 1990-ih? Gdje su odjednom nestale? Cijela ta priča o klimatskim promjenama je potpuno šuplja, ali to je upravo ono što im treba za opravdanje za energetsku krizu i njihove druge ciljeve. Govore kako su ljudi krivi za klimatske promjene, što je djelomično istina, ali pritom izostavljaju dva faktora koja najviše utječu na klimu. A to su tzv. „sunčane oluje“ i bjesomučno zaprašivanje aluminijskim česticama iz aviona, tzv. „chemtrailsima“ kojima nas zaprašuju već desetljećima. To su faktori koji najviše utječu na ovo što se dešava sa klimom, a ne to što ste vi jučer autom išli u dućan jer vam se nije dalo hodati po kiši.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 6

 

 

Bill Gates i ekipa već dvadesetak godina pokušavaju progurati ovu ideju u javnost, da se treba zaprašivati zbog navodne borbe za klimu. Bill Gates ima i firmu koja se bavi time. Ali problem je što to nije dobro sjelo u javnosti ni u znanstvenim krugovima, pa su stoga odlučili raditi to tajno. To je standardni modus operandi te ekipe. Zato se po cijelom svijetu, čak i na vrhovima Alpa otkrivaju ogromne količine aluminijskih čestica za koje nitko ne zna odakle su došle. A istovremeno znanstvene studije sve više utvrđuju vezu između aluminija i Alzheimeorve bolesti.

PREVARA OKO CO2

Cijela ta priča oko CO2 i tzv karbonskog otiska je potpuno lažna i preokrenuta na glavu. CO2 nije štetan plin, to je plin života, to je plin kojega biljke „dišu“ odnosno potreban im je za fotosintezu. Jeste li znali da farmeri u svoje staklenike upumpavaju CO2 kako bi biljke bolje rasle? Taj proces se zove CO2 enrichment tj. obogaćivanje CO2. Iako nam o tome ne žele govoriti, možete naći informacije na stranicama firmi koji se bave tim poslom kao npr ova.

Dakle, kad bi dopustili da CO2 u atmosferi naraste, naš svijet bi postao zeleniji i biljke bi rasle puno brže, šume bi bujale, a bilo bi i više hrane na poljima. Više biljaka bi onda posljedično dovelo do viška kisika, i krug bi bio zatvoren. Planet Zemlja ima svoju prirodnu regulaciju. Da je zločince na vlasti stvarno briga za okoliš, pobrinuli bi se za 3 milijarde jednokratnih medicinskih maski koje su završile u oceanu kao posljedica njihove plandemije.

POMOĆ HRVATSKOJ IZ EU FONDOVA

Ovo je još jedna ogromna prevara kojom nas obmanjuju. Kažu Hrvatska će dobiti 700 milijuna eura iz EU fondova za oporavak od pandemije. To je monumentalna prevara. Znate li kamo će stvarno otići taj novac? Ako pročitate dokument koji se nalazi na stranicama ministarstva, veliki dio novca ide za tzv. digitalnu transformaciju. To lijepo zvuči u teoriji, ali u praksi, radi se o širenju 5G mreže i njezinih repetitora.

 

Zatim veliki dio novca odlazi Mati Rimcu za njegovu izgradnju električnih robo-taksija. On će te novce dobiti jer robo taksiji spadaju u agendu tih elita. U budućnosti koju nam planiraju neće više biti moguće da idemo kamo želimo.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 7

On je dobio od EU 200 milijuna eura za firmu Project 3 mobility koja još nema niti funkcionalnu web stranicu! Recite, kako će to pomoći Hrvatskoj da se oporavi od pandemije? I odmah nakon tih 200 milijuna, dobio je još nevjerojatnih 500 miljuna eura od Goldman Sachsa. Kad oni u nešto ulažu toliko novca, onda je jasno da se nešto drugo valja iza brda.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 8

Dakle, shvaćate kako ta prevara funkcionira? Unište nam ekonomiju lockdownima, onda naštampaju hrpu novca (što će izazvati inflaciju) i to nam pošalju kao „pomoć“. Ali ti novci se ne koriste za pomoć ili oporavak, nego financiranje onog što globalisti žele.

NESTAŠICE HRANE

Ovo je nešto što također već dugo planiraju. U svom tekstu prije 6 mjeseci (dakle prije rata u Ukrajini) upozoravao sam na to i govorio da se treba pripremiti na nestašice hrane. Već dugo vremena lanci opskrbe se namjerno uništavaju, a u SAD-u je u nekoliko mjeseci bilo desetak misterioznih požara u raznim postrojenjima za distribuciju hrane. I sad svaljuju sve na Putina i rat u Ukrajini, a kako to da su teoretičari zavjere znali da dolazi kriza hrane davno prije rata?

A zamislite slučajnosti, dok svijet ulazi u najveću prehrambenu krizu u povijesti, znate li ko je prošle godine postao najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta? Bill Gates.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 9

RAT U RUSIJI

Ovo je tema gdje nas vjerojatno najviše lažu. Mediji su toliko subjektivni i jednostrani da je to nepojmljivo za demokratsko društvo. EU je blokirala i cenzurirala sve Ruske medije, ne samo na društvenim mrežama nego i na internetu, i ako ste unutar EU, vjerojatno ne možete pristupiti njihovim stranicama. Je li to demokracija i sloboda govora? Hrvatski mediji, pogotovo ozloglašeni portal Index, prvog dana rata ofarbao je svoj crveno-bijeli logo u ukrajinske boje. Što reći na to? Mislite da ćete na takvom portalu dobiti objektivnu informaciju?

Hranili su nas izmišljotinama, od herojskog pilota „duha Kijeva“ koji je sam srušio 10 ili 15 ruskih aviona, do „heroja“ koji su branili Zmijski otok do smrti i posmrtno odlikovani, dok se nije ustanovilo da su živi. Plašili su nas i curenjem radijacije iz Černobila koje nije bilo. Sve su to bile laži, isto kao i deseci video snimaka rate za koje se ustanovilo da su iz video igrica. Ukrajince se konstantno predstavlja kao heroje a Ruse kao bagru s istoka, prljave divljake, potpuno isto kao u Nacističkoj Njemačkoj.

 

Govore nam kako je Putin bolestan, kako je poludio, a istovremeno ignoriraju Bidenove nevjerojatne gafove koji su deset puta gori. Govore nam kako se Ruska vojska raspada, kako vojnici otkazuju poslušnost, kako generali odbijaju naredbe, kako se cijeli napad raspao zbog lošeg planiranja, itd. A u stvarnosti Rusi itekako napreduju, ali im se ne žuri (vidi pod: cijena nafte). I ta stvarnost će polako sustići lažove sa mainstream portala, jer kako kaže narod, u laži su kratke noge. Zapravo, već sada se polako nazire kako mediji počinju mijenjati priču.

Ali to što rade, to nisu mala iskrivljavanja istine, to je potpuna zamjena teza. Oni lažu potpuno, i to rade svaki dan. Evo upravo dok pišem ovaj tekst (10.6. petak popodne) povirio sam na mainstream portale. Oni na naslovnici imaju ovu vijest:

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 10

Dakle oni tvrde da je grad pun mrtvaca i da ljudi umiru od kolere u Mariupolju (?!) A kao izvor navode ukrajinskog gradonačelnika koji je pobjegao i uopće se ne nalazi u gradu. Inače, upravo o Mariupolju smo nedavno objavili članak iz prve ruke u videima iz grada možete vidjeti pravo stanje. Grad u potpunosti funkcionira, čak se i cvijeće u parkovima zalijeva. Daleko od toga da mrtvaci leže po ulicama. I to je samo današnja laž, sutra će već biti neka nova. Razina laži je jednostavno nevjerojatna i kad ovaj sistem padne, a pasti će, ti ljudi će MORATI odgovarati.

Možemo još dodati i Ljudmilu Denisovu, Ukrajinsku povjerenicu za ljudska prava koja je nedavno smijenjena nakon što je priznala da je izmišljala priče o tome kako Ruski vojnici siluju žene i djecu. Rekla je kako je to radila jer je vidjela da je Zapadu dosadila Ukrajina, pa je morala izmisliti nešto šokantno kako bi poslali više oružja. A vidite, oni mediji koji su prenosili ove lažne priče, njezino priznanje i smjenu su prešutjeli. (Link)

KORONA I CJEPIVA

O ovoj temi je već sve rečeno, ko dosad nije shvatio taj ni neće. Globalistički zločinci su napravili virus u laboratoriju i pustili ga u cirkulaciju kako bi zaradili na cjepivima, i po mogućnosti, razboljeli što više ljudi, pretvarajući ih u doživotne klijente farmaceutske industrije. Svakom pametnom to je bilo jasno od početka, dok su nas obmanjivali raznim šišmišima i cenzurarli svakoga ko je tvrdio da virus iz laboratorija. Ali i tu se pokazalo da su teoretičari bili u pravu.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 11

A što se cjepiva tiče, na ovom portalu već godinama pratimo i upozoravamo na posljedice koje će uslijediti. Pratimo mlade ljude koji su počeli masovno iznenada umirati od srčanih zastoja, bolesti koju su naši komentatori nazvali „iznenaditis“.

I zamislite slučajnosti, upravo nekidan zapadni mediji počeli su pisati o novoj misterioznoj bolesti koja iznenada ubija mlade zastojem srca. I to paralelno u SAD-u, Britaniji Australiji, Novom Zelandu…. I znate kako su ju nazvali? SADS – ili prevedeno Sindrom Iznenadne Smrti Odraslih. Ili drugim riječima „iznenaditis“.

Sve što vam govore je laž - apsolutno sve 12

 

VELIKI RESET

Na kraju mnogi će se zapitati zašto to rade? Čemu namjerno urušavanje ekonomije, čemu izazu+ivanje energetske krize, čemu inflacija? Ukratko, to je sve dio Velikog Reseta, namjernog urušavanja starog sistema, i nasilnog uvođenja novog, još goreg. Goreg za nas, ali boljeg za elite. Nas će se baciti u siromaštvo, nećemo biti u stanju posjedovati aute jer će gorivo biti preskupo. Upravo nekidan je Njemačka uvela univerzalnu kartu za javni prijevoz za samo 9 eura. Slovenija je uradila isto, a predlaže se i u Hrvatskoj. Žele nam uvesti energetske certifikate sa limitima. A istovremeno, Europska Komisija predlaže da privatni avioni i velike jahte budu izuzeti iz ovih mjera, kao i poreza na gorivo. Dao bih vam link da vidite, ali ovu vijest jako vješto skrivaju, iako je istinita.

To je inače onaj isti Veliki Reset za kojeg svi factchekeri kažu da je teorija zavjere, iako je osnivač Svjetskog Foruma napisao knjigu naziva „Covid 19: Veliki Reset“ u kojem se zalaže za ove stvari. Lažu nas pored zdravih očiju.

ZAKLJUČAK

Mi zbilja živimo u Imperiji laži. I dok ta imperija ne padne, ili ju narod ne sruši, jedino „rješenje“ koje vam mogu ponuditi je da sistemu ne vjerujete ništa. U mainstream medijima i portalima sve je laž, jedina istina su sportski rezultati. Ako mi Index ili Jutarnji napišu da je vani sunčano, ja ću obavezno ponijeti i kišobran i kabanicu. Eto, toliko im vjerujem. Ali ipak čitajte ih povremeno, jer neprijatelja uvijek treba držati na oku.

A ova lista laži u ovom tekstu je samo kapljica u moru. To su samo laži o trenutnim stvarima, aktualnim događajima. A prava istina je puno teža. Jer zbilja sve je laž; i naša medicina, i znanost, i povijest, i monetarni sustav itd itd. O tome bi mogao napisati knjigu, možda jednog dana i hoću.

Ovoga puta za kraj ostavljam vas sa jednom od mojih omiljenih pjesama. Beogradski Sindikat – Sistem te laže: