Danima po buticima gledam jakne koje su najnoviji hit mode. Ne mogu da ne razmišljam o tome kako sam ih ja prije par godina smislila. Dođe mi da galamim na sav glas i kažem da je to baš moja ideja, a onda se pomirim s tim da je na svijetu puno ljudi s istim idejama i zadovoljim time da sam par godina ispred trendova.

Visoke cijene nešto su što me uznemirava, stoga vam dolazim s idejom da svoju najnoviju trendi jaknu jednostavno napravite od svoje koju već imate. Na reviji u Zagrebu prije nekoliko dana predstavila sam svoje, a za svaku od njih trebalo mi je sat-dva rada rukom, bez mašine. Dovoljno je dodati rese, šljokice, ušitke, komade materijala koji se uklapaju, a za one više spretne izazov je i vez. Cvjetići, cirkoni, biseri, čipka...ove godine ne možete pogriješiti, jer baš  kao što je rekla moja kolegica Mihaela, ovo je godina u kojoj se nosi sve i u kojoj je sve IN.

Novo su i plišane mede na robici pa tako i na jaknama. U prvi mah ideja izgleda čudno zar ne? No promotrimo drugu stranu medalje, sada možemo svog najdražeg medu koji stoji u uspomenama iz djetinjstva oživjeti, dodati na jaknu i povesti u šetnju. Sin tinejđer mi je upravo rekao da sam ja velika cura za tako nešto, ali djetetu u nama...nikada nemojte dozvoliti da se previše uspava.

Apeliram, igle i konce u ruke  i napravite kreaciju po svom raspoloženju. Zavirite u našu galeriju i javite nam kako su ispale vaše jaknice.

Rad možete pratiti i na Instagram profilu : @design_dajanamiklos.