U Njemačkoj Zeleni pozivaju Nijemce da nemaju djecu, a u krajnjem slučaju, ako baš moraju, neka imaju jedno. Rađanje djece, sa stajališta njihove sekte, vrlo je štetno, jer višak djece koči očuvanje klime na Zemlji.

Ovaj slatki poster nedavno se pojavio u metrou grada Hamburga. A na njemu za djecu piše, nećete vjerovati: “Budućnost ili klimatske ubojice”.  

Ovo je serija reportaža s kanala "ArteRe", a obrađene su mnoge teme. Jedna od njih je na plakatu. Aktivistkinje „Petka za budućnost“ smatraju da je neodgovorno imati djecu u svijetu u kojem je narušena ekološka ravnoteža.

 

Bojim se da na planeti već postoje milijuni sljedbenika slogana kojeg pokazuje ozloglašeni plakat. Možda je netko čuo za knjigu učiteljice njemačkog, uvjerene nemajke (Nicht-Mutter), koja je 2019. objavila manifest Kinderfrei statt Kinderlos.

Naslov, mislim, ne treba prevoditi, jer su biti bez djece ovdje maštovito objašnjeno. Verena Brunschweiger žestoko pozdravlja ideju. Knjiga za učitelje je manifest koji govori da su djeca pravi “klimatski grešnici” (Klimasünder): bacaju puno smeća, troše resurse koji su ionako rijetki na zemlji, pa čak i izdišu CO₂ u atmosferu. Od njih nema veselja, jer oni su nekakva zombi čudovišta.

Nema tu ništa novo. Sekte s početka prvog tisućljeća često su odbijale imati djecu. Potpuno ili djelomično. Na primjer, najfanatičniji članovi zajednice žive u potpunom celibatu, dok oni slabiji duhom leže sa ženom u istom krevetu, ali im je neugodno zbog svoje slabosti i trude se rjeđe griješiti. Te su zajednice, iz očitih razloga, odavno izumrle. U naše vrijeme popularnost su stekle sekte eunuha, koje su upravo sada toliko ojačale na Zapadu da njihovi propovjednici službeno vode svoju propagandu u školama i imaju sve vrste podrške od lokalnih političara.

Zeleni aktivisti samo su još jedan oblik ovog starog fenomena. Kako nas povijest uči, one će izumrijeti ili izgubiti otrov same od sebe, prirodnim putem. Da bismo preživjeli ovo razdoblje bez gubitaka, dovoljno je da zdrave zemlje –Rusija, Kina, Kuba, islamske zemlje i drugi - zabrane svaku propagandu američke agende kako značajne doze zaraze ne bi mogle prijeći granice tih zemalja.

Druga tema iz kolektivne ludnice Zapada: The Witcher

U trećoj sezoni TV serije The Witcher, koju je Netflix snimio prema knjigama Andrzeja Sapkowskog, bard Buttercup očekivano je postao pobornik duginih radosti. Buttercup je jedan od glavnih likova, pa se u Rusiji traži zabrana serije The Witcher. Netflix je već duže vrijeme službeno napustio Rusiju, pa nije jasno kako će sve završiti.

Kao što vidite, ideologija duge i dalje se tvrdoglavo širi posvuda, odakle se ne tjera mokrim krpama. Na zapadu su ljudi već navikli na sve i vrlo su tolerantni prema „sodomitima“, no problem je što su aktivisti duge obično osrednji. Oni ne samo da preboje filmove i igrice u vlastite boje, već ih uništavaju, čineći ih dosadnima, nategnutima i ružnima. Nije iznenađujuće da je publika vrlo hladno dočekala novu sezonu Witchera.

Ali američki filmaši, očito, neće stati na tome. Spremni su trpjeti gubitke i nisu spremni na prigovore aktivista.

Treća tema iz kolektivne ludnice Zapada: Nizozemska kurata Miss s konjskim zubima

Nizozemci još jednom potvrđuju svoju reputaciju lidera u kolektivnoj ludnici. Na natjecanju ljepote "Miss Nizozemske - 2023" pobijedio je kastrirani muškarac obučen u ženu. I da stvar bude gora, prva pratilja je definitivno ljepša od ove nakarade s konjskim zubima.

Ako su estetski kirurzi uspjeli napuniti silikonima obline da to i liči na „žensko“, što nije i nikada neće biti, očito su zaboravili na zubara i ljepotu osmjeha.

Problem je što su prave žene izgubile ovo natjecanje. Fotografije prvog i drugog mjesta možete usporediti ovdje. Fotografije nisu baš najiskrenije, u stvarnosti je razlika među natjecateljima manja, no to ne mijenja bit stvari.

Već smo govorili o problemu ženskog sporta. Naime, u lokalnim natjecanjima u SAD-u u Europi, kao i u međunarodnim natjecanjima okupiranim od strane Zapada, muškarci sve više pobjeđuju, a ponekad se čak ne moraju kastrirati. Vjerujem da će sada žene na Zapadu biti redovito „druge“ i na natjecanjima ljepote.