Dečke iz današnje priče nije potrebno posebno predstavljati. Reper Juice glavna je figura balkanske rep scene, a rockera Aleksandra Štipulu već smo dobro upoznali. Dečki ovaj put ne razgovaraju o muzici, već o modi, saznajmo kako se snalaze na tom polju...

Juice, koliko ti je važan stil u poslu kojim se baviš?

Toliko da van znam da izađem pocepan, nosim stvari stare 25 godina. Volim stil 80- tih, 90- tih.

Pocijepano je u trendu. Upravo sam kupila pocijepane hlače, odmah su mi postale omiljene, što je tebi Juice, omiljeni modni predmet?

Omiljeni predmet mi je fajerka, to mi je najbolja investicija za cijeli život.

Želiš mi reći da moda za tebe nema nikakav značaj?

Mogu da se na najvećem festivalu pojavim pocepan ili u najnovijem da miriše za mnom, to mi nema nikakav značaj.

https://www.youtube.com/watch?v=YUcH0cLDDhw

U suštini, to je najvažnije, biti dobro raspoložen u svemu.

Moda za mene nema nikakav značaj, jer ja najviše volim da budem go!

Aleksandre, koliko je tebi važan stil, u poslu kojim se baviš?

Koliko sam ja kompetentan da dajem odgovore na ovo pitanje, pored tebe koja si godinama u ovom poslu?

Daj nam nešto...

Bitan je stil i to mnogo bitan. Ne možeš kao netko tko se bavi scenom baš "svakakav" na scenu, pojaviti se u emisiji ili spotu.

Koji su ti omiljeni odjevni predmeti?

Ja sam ostao u onom EX YU ROCK fazonu. Za mene farmerice, starke, crna majica i raskopčana košulja nikada ne izlaze iz mode.

Kakav značaj za tebe ima moda?

Svakako ću kako karijera bude napredovala u saradnji sa nekim stilistom dati sve od sebe da i u tome kao i u muzici izgradim koliko toliko prepoznatljiv stil.

Javljam se na taj oglas. Tko ti je bio najbolje odjeven pjevač s naših prostora?

https://www.youtube.com/watch?v=zAqILP_UMhw

Prvi na pamet mi pada Dino Dvornik, koji se u svemu isticao. U svakom slučaju pamtit ćemo i da je Oliver Mandić u haljinama izlazio na scenu, kada je to bio šok za ljude bivše Juge. Sada je šok kada se Đorđe David pojavi u suknji i sa nalakiranim noktima, mada samo rijetki mogu kao on da obuku haljinu, nalakiraju nokte i opet ne djeluju  nastrano. Haha... Izdvojio bih i Isaka Šabanovića koji je malo oživio Rock and roll na našoj sceni a ima jako zanimljiv stil.

Oba sugovornika sam prekinula u snimanju novih pjesama, ali o tome kada one budu gotove.  Za Juicea se nadamo da će u novom spotu ipak biti obučen, a poznavajući Aleksandra on kuha nešto po svom receptu, servirat će sigurna sam nešto zanimljivo. Sretno dečki!