Ne postoji primjer gdje jedna država ima korist od dugotrajnog rata – Sun Tzu, Umjetnost ratovanja

Govor

Vladimir Putin je 30. septembra održao govor o ”revolucionarnoj transformaciji svijeta”, naglašivši da više nema povratka na svijet kakav smo poznavali i da se u Ukrajini ne radi o lokalnom ratu već o borbi između unipolarne i multipolarne vizije svijeta:

“Hibridni rat se vodi protiv Rusije pošto ona stoji na putu neokolonijalnom svjetskom poretku. Oslobadjajući, antikolonijalni pokret protiv unipolarne hegemonije se razvija u raznim zemljama i društvima… i on će samo nastaviti da raste. Svijet je ušao u period revolucionarnih transformacija koje su fundamentalne prirode. Formiraju se novi centri razvoja koji predstavljaju većinu u svijetu. Ta sila će odrediti buduću geopolitičku stvarnost.”

Pod Lažnom zastavom 1

Putin je nakon svečanog potpisivanja pristupa Rusiji od strane četiri istočnoukrajinskih regiona proglasio rat ”zapadnom satanizmu”

“Diktatura zapadnih elita cilja na sva društva, uključujući i gradjane njihovih zemalja. To je izazov za sve nas. Njihovo odricanje od onoga što znači biti čovek, odbacivanje vjere i tradicionalnih vrijednosti i suzbijanje slobode predstavlja okretanje religije naglavačke – to je čisti satanizam. Izlažući lažne Mesije, Isus Hrist je u Propovijedi na Gori rekao: ‘Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati’. Ti otrovni plodovi su sada očigledni svima, i to ne samo u našoj zemlji, već u svim zemljama uključujući mnogima na Zapadu. Oni se okreću ka otvorenom satanizmu i djecu uče o seksualnim devijacijama. Mi se borimo za tradicionalnu Rusiju, da zaštitimo našu djecu i unuke od ovog eksperimenta da se promijene njihove duše.”

Putin je potom dodao: “Uništenje zapadne hegemonije je nepovratno.”

JFK

Predsednik John F. Kennedy je prije šest decenija, obilježen Kubanskom krizom kada je svijet bio na rubu atomskog rata, održao govor koji je bio antiimperijalan i dalekosežan kao Putinov i koji je mogao označiti svjetliju geopolitičku budućnost svijeta da on ubrzo poslije toga nije ubijen. Na prijemu u American University 10. 6. 1963. JFK je izrazio želju da se udalji od unipolarnosti i da se stvori svijet u kojem vlada mir i ravnopravnost za sve:

“Na kakav mir mislim? Kakav mir želimo? Ne na Pax Americana koji se svijetu nameće američkim oružjem. Ne na mir groba ili na sigurnost roba. Govorim o iskrenom miru, miru koji čini život na zemlji vrijednim življenja, koji omogućava ljudima i narodima da se razvijaju i nadaju i da izgrade bolji život za svoju djecu – ne samo mir za Amerikance, već mir za sve muškarce i žene – ne samo mir u našem vremenu, već mir za sva vremena.”

Taj veličanstveni govor je brzo izbrisan iz kolektivne memorije i istorije kada je poslije pet mjeseci njegov nasljednik Lyndon B. Johnson odobrio da se u Vjetnam pošalju američki “savjetnici” – scenario koji se sada ponavlja u Ukrajini – da bi potom iskoristio incident u zalivu Tonkin avgusta 1964. kada su Sjevernovijetnamski patrolni čamci lažno optuženi za napad na američki brod Madoxx, što je LBJ iskoristio da u ime demokratije objavi rat Hanoju i pola miliona američkih vojnika pošalje na drugi kraj svijeta radi još jednog u dugom nizu imperijalističkih ratova.

Pod Lažnom zastavom 2

Predsjednik Johnson je iskoristio izmontirani napad na američki brod “Madoxx” u zalivu Tonkin kao izgovor da započne rat između SAD i Sjevernog Vijetnama koji je koštao 58.220 Američkih i više od milion Vijetnamskih, Laotijskih i Kambodžanskih života

Hibridni rat

Hibridni rat o kojem Putin priča bi lako mogao kulminirati u nuklearnoj razmjeni između dvije atomske sile; zapadne sile, kao instigatori konflikta za koje gubitak nije opcija, će biti ti koji će prvi napraviti taj nezamislivi korak, a ne Rusija kao što oni stalno nagovještavaju.

Evropski i američki mediji bruje kako Rusija “trpi velike gubitke zbog Ukrajinskog Blitzkriega” i da će Putin biti prinuđen da upotrebi sve oružje u njegovom arsenalu, uključujući i nuklearno. Bivši CIA direktor i penzionisani general David Petraeus je u nedjelju 2. oktobra za ABC News izjavio kako su Rusi “nakon niza neuspjeha očajni i spremni na sve”, tvrdišvi da će SAD i njeni saveznici uništiti rusku vojsku u Ukrajini u slučaju da ”Putin upotrebi nuklearno oružje”.

On je, kao i Pentagon, ubjeđen da bi SAD i NATO izašli kao pobjednici u nuklearnoj razmjeni sa Rusijom. Ono što Petraeus – poznat po tome da je izgubio ratove u Iraku i Afganistanu – prećutkuje je da su SAD jedine usvojile “doktrinu prvog udara” koja dozvoljava predsjedniku da naredi ofanzivni nuklearni udar, to jest “napad na nuklearni arsenal neprijatelja radi sprečavanja odmazde”, čak i ako Američko tlo nije izloženo napadu; sa druge strane, Ruska vojna doktrina isključivo predviđa upotrebu atomskog oružja u slučaju da je domovina ugrožena i opstanak same države doveden u pitanje.

Drugi razlog zbog čega se Rusija libi koristiti taktičko nuklerno oružje je zračenje koje bi ugrozilo ruske vojnike i civilno stanovništvo koje oni žele poštediti, računajući da će im oni ubuduće biti lojalni gradjani.

 

Ruska vojska takođe raspolaže termobaričnim bombama RBK-500U koje imaju dejstvo nalik na taktičko nuklearno oružje, i to bez ikakve radioaktivnosti.

Pod Lažnom zastavom 3

Ruska termobarična bomba koju ispušta Tu-160 sa razornom snagom od 11 tona TNT sa dejstvom radijusa od 2 kilometra; postoji i verzija sa eksplozivnom moći od 40 tona TNT

Pod Lažnom zastavom 4

Termobarične bombe na poligonu za obuku Opuk, Crno More kod Krima, 2016

Procjenjuje se da se nekih 100 američkih B61 nuklearnih projektila nalazi u šest Evropskih NATO baza: Kleine Brogel u Belgiji, Büchel u Nemačkoj, Aviano i Ghedi u Italiji, Volkel u Holandiji i Incirlik u Turskoj. Njihovo premještanje na neko drugo odredište bi se uz minimalnu kamuflažu moglo izvesti uz transport konvencionalnog oružja.

Pod Lažnom zastavom 5

B61 sa varijabilnim kapacitetom jačine 0,3 KT do 170 KT koji dozvoljava stratešku i taktičku upotrebu. Bomba koju su Amerikanci bacili na Hirošimu kada su stradala 100.000 civila je imala snagu od 15 KT (kilotona)

Pod Lažnom zastavom 6

Bagdad 19. 03. 2003. na početku invazije Iraka zbog “Sadamovog nuklernog oružja” – koje nije postojalo –  SAD su koristile Shock and Awe – ”šok i strahopoštovanje” – varvarski način ratovanja bez obzira na kolateralne štete, Pentagonov eufemizam za civile. Nakon kinetičkog rata uvek nastupa ekonomski ”šok i strahopoštovanje”, kada se privreda ciljane zemlje razori i opljačka

 

Američka vojska je 1. oktobra objavila da je promašila cilj regrutacije za 25 % i da će broj aktivnih vojnika pasti na 466.000. Ima više razloga za tu situaciju od kojih je glavni to da je svaki treći Amerikanac pregojazan i ne ispunjava fizičke uslove; drugi je obavezno Covid cepivo i njegove poznate ”nuspojave”; treći je činjenica da se na vojsku proširila LGBTQ transrodna ideologija koju Bidenov režim od prvog dana agresivno forsira, što patriotski i verski nastrojeni kandidati kategorično odbijaju.

Pod Lažnom zastavom 7

Moderna američka vojska mora učiti ”ljudska prava” pre nego što seje smrt po planeti

”Rusija Gubi”

Nezavisni novinari kao što je brazilski dopisnik Pepe Escobar se ne slažu sa medijama i političarima koji tvrde da je rat za Rusiju izgubljen, daleko od toga. On je 4. oktobra napisao sledeće za unz.com:

“Za samo sedam meseci Rusija je aneksirala 120.000 km2 – ili 22 % Ukrajinske teritorije – koja proizvodi gotovo 90 % BDP-a i ima preko 5 miliona gradjana. Usput su njihove snage u temelju uništile ukrajinsku vojsku, milijarde dolara NATO opreme, ubrzali propast većine zapadnih ekonomija i uništili pojam američke hegemonije…”

Sa Ruske tačke gledišta demilitarizacija se odvija po planu: Ukrajina je lišena većine teškog naoružanja dok se NATO pakt suočava sa ogromnim deficitom vojne opreme. Na početku rata je Ukrajina raspolagala sa 750.000 trupa koje su bile dobro ukopane u rovove na utvrdjenim položajima od Kijeva do Donbasa, često zaštićeni civilnim objektima. Ukrajina je imala mornaricu, značajnu avijaciju i brojne BUK i S-300s PVO sisteme.

Sada mornarice više nema, vazdušne snage su 95 % uništene, PVO je reduciran na ručne Javeline i šačicu jedinica S-300, dok je zbog samoubilačkih napada na koje Kijev insistira već dve trećine vojske van akcije – ubijeno ili ranjeno – što potvrdjuje tezu da za Zelenskog i njegove nalogodavce Ukrajinske trupe služe samo kao topovsko meso u cilju da se Rusija oslabi.

Ukrajina je tokom prethodnih osam godina snabdevana oružjem iz NATO skladišta ali im ono sada ponestaje, kako CNBC izveštava. Americi je ponestalo topova i municije od 155mm tako da je Pentagon sada prinudjen da traži proizvodjače dok obećani novi HIMARS sistemi će tek za koju godinu ući u proizvodnju. Činjenica je da zapad, zbog selidbe većine fabrika u Aziju tokom zadnjih decenija, jednostavno nema dovoljno industrijskog kapaciteta za vodjenje intenzivnog rata.

“NATO bi bio potpuno nadjačan u konvencionalnom ratu sa Rusijom” pisao je vojni stručnjak Scott Ritter 2017. godine za Huffington Post. Od tada se situacija za NATO nije promenila na bolje i njihova jedina preostala opcija leži u nuklearnom napadu u kojem bi se munjevitim udarom obezglavio centar moći u Moskvi i pripremio teren za puč kao onaj u Kijevu 2014. godine.

Da se ta suluda opcija ozbiljno razmatra je potvrdio ukrajinski predsednik Zelenski obraćajući se australijskom Institutu Lowy u četvrtak 6. oktobra, kada je izjavio da NATO mora osigurati da Moskva ne bude u stanju da koristi nuklearke protiv Kijevskih snaga i pozvao je taj vojni blok da izvrši ‘preventivni nuklearni udar’ protiv Rusije.

 

Upozorenje Amerikanca iz Novorusije

Amerikanac Russel ‘Tex’ Bentley, koji zadnjih osam godina živi u Donjecku, je 3. oktobra u Telegram postu objavio sljedeće upozorenje:

“Liman, koji dolazi na petama povlačenja iz Buče i Harkova, ostavlja utisak da Rusija gubi rat. To je strateška greška, jer ako Rusija samo prividno gubi, to će Američki nacisti iskoristiti  za detonaciju taktičke nuklerane bombe na tlu Ukrajine da bi za to okrivili Ruse i rekli ”Rusi su bili primorani da koriste nuklerno oružje pošto gube” i idioti širom svijeta će to povjerovati. Potom će SAD/NATO reći: ”Sada moramo odgovoriti istom mjerom (atomskim oružjem) i spaliće svih 500.000 trupa prije nego što će biti raspoređeni. Naravno takodje će biti ozračen i ”Ruski kontrolni štab u Ukrajini” koji se nalazi u Donjecku, gdje se nalazi moj dom.

Taktičke nuklearke se već nalaze u Ukrajini. Njihovo upotreba od strane SAD pod ‘lažnom zastavom’ nije samo moguća, već je dovedeno do tačke neizbežnosti. Oni imaju sredstva, motiv i priliku kao i dugu istoriju takvih napada kada su okrivili druge. U stvari, bilo bi glupo vjerovati da to ne bi uradili.

Ako izgleda kao da Rusija gubi konvencionalni rat, to čini takav false flag napad više vjerovatnim, ili čak neminovnim.

Rusija će onda nukleranim oružjem napasti brodove Američke mornarice u Crnom moru i Mediteranu i potom vojne baze SAD u Nemačkoj i Poljskoj, pa će SAD/NATO da gađa Sevastopolj, Kalinjingrad i Rostov. Rusija će tada ciljati Washington, i SAD će izvrštiti udar na Moskvu – pa će onda sve biti gotovo osim vrištanje i plakanje za sve nas.

To će se odviti ako Rusija ne preuzme vojnu inicijativu… i to u sljedećih par nedjelja.”

Pukovnik ili Pokojnik?

Pod Lažnom zastavom 8

Zapadni mediji tvrde da Putin crkvu i veru koristi radi postizanja svojih političkih ciljeva

Pod Lažnom zastavom 9

”Crkva Satana” je uložila žalbu vrhovnom sudu SAD zbog restrikcija na abortus uz argument da se radi o ”kršenju vjerskih prava”

 

 

Nova normala: ”transrodne osobe” uče moral i biologiju male Amerikance tako da sada umjesto muškog i ženskog pola sada postoje 72 polova i trećina Gen-Z generacije rođene poslije 2000. godine se u anketama izražava kao ”fluidnog roda”

Ni jedna normalna osoba na ovom svetu ne bi započela nuklearni sukob i prouzrokovala Armagedon, ali to na žalost ne važi za sataniste koji su spremni zapaliti celu planetu u ime njihovog palog princa Lucifera.

Da li će Putin biti spasitelj ili će i on i svi mi završiti kao JFK biće poznato u narednih par mjeseci…

Pod Lažnom zastavom 12

Marina Abramović i Jacob Rotschild poziraju ispred slike  “Satan priziva svoje legije” engleskog slikara Thomasa Lawrence. Lord Rotschild sa šačicom partnera kontroliše najveće globalne korporacije

Pod Lažnom zastavom 13

”Izvođački umjetnik” Marina Abramović sa kozjom glavom, satanskim simbolom 

logično