Pomislio sam da bi čitatelje SBPeriskopa možda zanimao nastavak priče koju sam objavio 17. travnja 20024. pod naslovom: „S obzirom da sam prevaren i izigran u vezi utvrđene liste čekanja, javno se žalim dr. primarijusu Samardžiću, ravnatelju slavonskobrodske Opće bolnice“, pa ga objavljujem. Molim vas, prvo pročitajte članak/ovoreno pismo i tako se podsjetite o čemu se radi.

A, evo i nastavka. Dakle, naslovnik (po hrvatski: adresat) nije mi odgovorio, ili, nedajbože, nije se ispričao za bolničku samovolju i bezobrazluk prema bolesniku. Iskreno, nisam ni očekivao. Pa tko je to vidio da tamo neko peva o bolničkom savršenstvu bez mane?! Podsjećam, da mi je nepoznat Netko, u ime nekog poznatog, zakazao novi termin za pregled, 22. svibnja kod dr. Vučinić Dine u Vaskularnoj ambulanti. Pročitajte, pročitajte! Ja se nisam, NA SVOJU ŠTETU, odazvao prolongiranom pregledu, zakazanom s neopravdanom i  pretjerano dugom odgodom.

Što slijedi? Ne, neće me ponovo pozvati. Ta, ja sam samo pacijent (onaj koji se liječi)!  Moram, kako je red, zatražiti novu uputnicu od svoje liječnice, otići na Centralno prijavljivanje, dobiti termin i, po svoj prilici, čekati na pregled još par mjeseci. Nadam se da ću izdržati, kao što se nadam da će mnogi pročitati ovu priču o bahatosti u konkretno bijelom.

______________________